03. 04. 2015

VÝZVA K ÚČASTI NA MFF T-FILM OSTRAVA 2015

Vážení filmoví tvůrci,

dovolujeme si Vás informovat o možnosti účasti na MFF T-film Ostrava 2015, který se uskuteční od 27. do 29. května letošního roku v Ostravě – Zábřehu v Domě kultury AKORD. Přihlaste i vy svůj dokumentární film s tématikou ekologie, trvale udržitelného rozvoje, ochrany fauny a flory a technických a průmyslových památek.

K účasti vyzýváme české i mezinárodní tvůrce filmů bez ohledu na to, zda se jedná o sdružení, organizaci či jednotlivce. Pokud i Vy disponujete filmovým materiálem na uvedená témata, Vaši účast srdečně uvítáme!

Na festivalu T-film Ostrava 2015 budou prezentovány krátké dokumentární snímky bez důrazu na počet – jeden tvůrce tedy může přihlásit i více filmů!

Další informace o připravovaném festivalu naleznete na www.t-film.cz, kde také najdete přihlášku, která je pro zařazení Vašeho dokumentu do programu festivalu nezbytná. Do poznámky přihlášky uveďte do jaké kategorie film přihlašujete. Zda-li ekologie, nebo technické a průmyslové památky.

Velice uvítáme Váš zájem se prezentovat na T-film Ostrava 2015! Přihlášené filmy nám zasílejte na adresu:

Občanské sdružení PERSEUS

Kosmova 651/16

702 00 Ostrava – Přívoz

Česká republika

Uzávěrka přihlášek je stanovena již na čtvrtek 30. 4. 2015!!!


Pořadatelé: Perseus
Hlavní partneři: Ostrava OZO Moravskoslezský kraj
Partneři: Ostravská univerzita Ostravské muzeum DPO Plant For the Planet National Geographic Fabex Deník Regionální Televize Modrá laguna